Dolar 34,2401
Euro 37,0047
Altın 3.025,12
BİST 8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 17°C
Cum 18°C

TD THOMAS REIS ÇOK ZOR BİR MAÇ OYNADIK DİYEBİLİRİM

TD THOMAS REIS ÇOK ZOR BİR MAÇ OYNADIK DİYEBİLİRİM
6 Ekim 2024 20:24

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, 3-1’lik Adana Demirspor A.Ş. galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu.

 

 

 

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, “Herkese iyi akşamlar öncelikle. Çok zor bir maç oynadık diyebilirim, galibiyetle ayrılmış olsak da istediğimizi tam olarak sahaya yansıtamadık. Özellikle ilk yarıda çok kötü oynadık. İkili mücadelelerde çok zayıftık, topu çok yavaş çevirdik ve buna benzer birçok konuda ilk yarıda istediğimizi gösteremedik.

 

 

 

İkinci yarıya çok daha iyi başladık, biraz daha iyi oynadık diyebilirim. Karakter gösterdik. Bu galibiyetin kesinlikle karakterin ve güçlü mentalitenin sonucu olduğunu söyleyebilirim. Evet, 18 puandayız ama bu yeterli değil. Süper Lig’de kalmak için bu şekilde devam etmemiz gerekiyor. Galibiyetimizi taraftarımıza armağan ediyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.