Dolar 34,2306
Euro 37,0127
Altın 3.022,17
BİST 8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 17°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
17°C
Hafif Yağmurlu
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 16°C

BAŞKAN KILIÇ CANLI HAYVAN PAZARINI ZİYARET ETTİ

BAŞKAN KILIÇ CANLI HAYVAN PAZARINI ZİYARET ETTİ
13 Haziran 2024 20:49

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Bafra Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı’nı ziyaret ederek kurban almak isteyen vatandaşlar ile besicilerin istek ve taleplerini dinledi.

 

Hayvan Pazarındaki besici ve satın almak üzere orada yer alan vatandaşlara çorba ikramında bulunan Başkan Kılıç’a Belediye Meclis üyeleri Eyüp Sabri Şahin ve Erkan Mustafa Tokur eşlik etti.

 

 

 

Hayvan Pazarında yer alan vatandaşlara hayırlı alış-veriş temennisinde bulunan Başkan Kılıç, “Besicilerimiz uzun süreler yetiştirdikleri kurbanlıkları burada satışa sunuyorlar. Tüm besicilerimize hayırlı satışlar diliyorum. Kurban Bayramı biraz daha telaşlı oluyor. Bir yandan vatandaşlarımız kurbanlıklarını alıyor, diğer yandan da esnaflarımız satışlarını yapıyor. Tüm bunlar ilçemizde bulunan Canlı Hayvan Pazarımızda gerçekleşiyor. Biz de pazarımızı ziyaret ettik, vatandaşlarımızı dinleyelim dedik, onlarla sohbet ettik. Bayramın tüm vatandaşlarımız ve esnaflarımız için en güzel ve hayırlı şekilde geçmesini diliyorum” dedi.

 

 

 

Kurban Bayramının ilçede huzur içerisinde geçirilmesi yönünde tüm hazırlıkların tamamlandığını ifade eden Başkan Kılıç, “Kurban Bayramı’nda çevre kirliliğinin önüne geçmek amacıyla Kızılırmak Seddesi Mezbahane yanında bulunan alanda atık gömü çukurları oluşturduk. Yön levhalarıyla bu alanın kolaylıkla bulunmasını sağladık. Saygıdeğer hemşehrilerimden kurban atıklarını bu alanda imha etmelerini rica ediyorum” şeklinde konuştu.

 

 

 

Hayvan pazarında bulunan besiciler ise Başkan Kılıç’a geçmiş yıllarda olduğu gibi bu Kurban Bayramı öncesinde de besicilerin yanında olduğu ve taleplerinin çözülmesi noktasında gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini ilettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.