Dolar 34,2551
Euro 37,0141
Altın 3.025,41
BİST 8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 17°C
Az Bulutlu
Samsun
17°C
Az Bulutlu
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 18°C
Cts 17°C

TIR PARKI ÇALIŞMALARINDA SONA YAKLAŞILDI

TIR PARKI ÇALIŞMALARINDA SONA YAKLAŞILDI
3 Haziran 2024 19:32

Hamit Kılıç başkanlığındaki Bafra Belediyesi’nin ilçeye nefes aldıracak projelerinden biri olarak gösterilen Modern Tır Parkı çalışmalarında sona yaklaşıldı.

 

Orta Ölçekli Sanayi Sitesi alanının ön köşe tarafında 50 dönümlük alanda hayata geçirilecek ‘Tır Parkı’, yaşanılan pek çok sorunun ortadan kalkmasını sağlayacak.

 

 

 

Kısa süre içerisinde hizmet vermeye başlaması planlanan ‘Tır Parkı’ 208 araç kapasiteli olacak ve bünyesinde araç bakım ve yıkama alanları yer alacak.

 

 

 

Proje ile ilgili açıklamalarda bulunan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Bafra’mıza nefes aldırıp kent estetiği ve görsel kirliliği ortadan kaldırmak için çalışıyoruz. Türkiye’nin en büyük ovalarından birine sahip ilçemize her gün çok sayıda tır, kamyon ve tehlikeli madde taşıyan tanker giriş-çıkış yapıyor. Şehir merkezi dışında yer alacak tır parkı acil ihtiyaçlarımızdan bir tanesiydi. Tır parkını bitirdiğimiz zaman da bütün mahalle içlerindeki tırlara, kamyonlara müsaade etmeyeceğiz. İlçe merkezinde bulunan tüm tırların ve kamyonların parkımıza taşınmasını sağlayacağız. Tır parkımız bekçisi ve güvenlik kameraları ile tamamen güvenli olacak” dedi.

 

 

 

Tır Parkı bünyesinde 153 m² alanda yönetici odası, lokal ve mescidin yer aldığı bir idari bina da yer alacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.