Dolar 34,2543
Euro 37,0286
Altın 3.026,20
BİST 8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 17°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
17°C
Hafif Yağmurlu
Çar 17°C
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 16°C

SAMSUN VALİSİ TAVLI ALAÇAM’A PROJELER HAKKINDA BİLGİ ALARAK VE GÖRÜŞ ALIVERİŞİNDE BULUNDU

SAMSUN VALİSİ TAVLI ALAÇAM’A PROJELER HAKKINDA BİLGİ ALARAK VE GÖRÜŞ ALIVERİŞİNDE BULUNDU
21 Aralık 2023 17:12

Samsun Valisi Sayın Osman TAVLI İlçeyi ziyaret ederek, İlçe Kaymakamı Sayın Fatih KAYABAŞI ve Belediye Başkanımız Sayın İlyas ACAR’dan ilçemizde devam eden çalışmalar ve projeler hakkında bilgi alarak ve görüş alıverişinde bulundu.

Samsun Valisi Sayın Orhan Tavlı, Alaçam Kaymakamlığı ziyaretinde İlçe Kaymakamı Sayın Fatih KAYABAŞI, Belediye Başkanı Sayın İlyas ACAR, İlçe Emniyet Müdürü Sayın Ramazan AKTAŞ, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Sayın Yaşar GÖRMEZ ve Alaçamspor Bocce Takımı ve Beden Eğitim Öğretmeni Sayın Gökhan BOZDEMİR ve dereceye giren sporcular ile birlikte karşıladılar.

Karşılama sonrası Vali TAVLI’ya öğrenciler tarafından çiçek takdim edildi. Daha sonra Kaymakamlık makamında Kaymakam Sayın Fatih KAYABAŞI tarafından ilçe hakkında brifing alarak daire amirleri ile bir araya geldi.

Vali TAVLI, Alaçam ziyaretleri kapsamında Alaçam Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sayın Vedat ÖZYILMAZ’ı Alaçam Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Kurtbey BOZKURT’u ve Ziraat Odası ve Muhtarlar Derneği Başkanı Sayın Hüseyin SÖNMEZ’i ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Alaçam Belediyesi’ne gelişi sırasında Belediye Başkanımız Sayın İlyas ACAR ,belediye birim müdürleri ve Belediye Meclis Üyeleri tarafından karşılanan Vali TAVLI Belediye Belediye Başkanımız Sayın İlyas ACAR tarafından ilçemizin alt yapı, üst yapı çalışmaları, belediyenin sorumluluk alanlarında yapmış olduğu proje ve çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Belediye Başkanımız Sayın İlyas ACAR ve ekibine görevlerinde başarılar diledi. Belediye Başkanımız Sayın İlyas ACAR ,Vali Sayın Osman TAVLI’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek plaket ve çiçek takdim etti.

24.11.2016 tarihinde Suriye’nin Halep kentine bağlı El-Bab bölgesinde hava saldırısında şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Erdal BOLAT’ın Ailesini ziyaret ederek, Aziz Şehidimiz için dualar edildi.

Vali TAVLI ziyaretleri kapsamına Türkiye’nin ilk mübadele müzesi olma özelliğine sahip olan Alaçam Mübadele Müzesi’ni ziyaret etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.