Dolar 34,2592
Euro 37,0214
Altın 3.025,35
BİST 8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 17°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
17°C
Hafif Yağmurlu
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 16°C

BAFRA BELEDİYESİ’NDEN KAPI KAPI İNSAN ODAKLI HİZMET

BAFRA BELEDİYESİ’NDEN KAPI KAPI İNSAN ODAKLI HİZMET
12 Aralık 2023 18:44

Bafra Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda Belediye Aşevi’nde hazırlanan sıcak yemekleri kapı kapı dolaşarak ihtiyaç sahibi, bakıma muhtaç, engelli ve depremzede vatandaşlara ulaştırıyor.

 

Bafra Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Belediye Aşevi’nde titizlikle hazırlanan ve sefer taslarına konularak vatandaşlara ulaştırılan hizmet ile sofralardan sıcak yemek eksik edilmiyor, vatandaşların sofraları bereketleniyor.

 

 

 

2006 yılından bu yana vatandaşların hizmetinde olan Aşevi’nde sabah ve akşam olmak üzere günde 2 öğün sıcak yemek çıkarılıyor. Bu insan odaklı hizmetten her gün 300 hane toplamda 1100 kişi faydalanıyor.

 

 

 

İhtiyaç sahiplerine ulaşma konusunda kararlı olduklarını vurgulayan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V.) ‘Komşusu açken tok yatan bizden değildir’ sözünü rehber edinerek aşevimizde hemşehrilerimize hizmet veriyoruz. Yardımlaşmanın, paylaşmanın en güzel duygu olduğunu biliyor; ilçemizde bu duyguları birlik ve beraberlik içerisinde yaşatmayı sürdürüyoruz. Bütün vatandaşlarımıza sevgiyle yaklaşıyor, sarıp sarmalıyoruz. Bu minvalde ilçemizdeki ihtiyaç sahiplerimizi de unutmuyor her gün evlerine sıcak yemek girmesine öncülük ediyoruz. Belediye Aşevi’mizde sağlıklı bir ortamda, titizlikle hazırlanan sıcak yemekleri evinde aş kaynatamayan, ihtiyaç sahibi, kimi kimsesi olmayan, yaşlı, engelli ve depremzede vatandaşlarımıza ekiplerimizle ulaştırıyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi ilçemizde çalınmadık kapı, girilmedik gönül bırakmayacağız. Bu sebeple tüm imkânlarımızla vatandaşlarımızın yanında ve hizmetindeyiz. Aldığımız hayır dualar, hemşehrilerimizin yüzündeki mutluluk bizlerin şifası. Bu da bize yeter” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.